5 PRIEŽASTYS IŠBANDYTI KORĖJIETIŠKUS GROŽIO PRODUKTUS

Korėjietiškos grožio priemonės tiesiog užvaldė Vakarų pasaulį ir tai nutiko ne be priežasties – Korėja yra naujoji skincare supervalstybė, geru dešimtmečiu lenkianti odos priežiūros naujoves kitose šalyse. Korėjiečiai yra tiesiog apsėsti švytinčios odos kulto, tad neturėtų stebinti, kad būtent Korėja siūlo išties įspūdingą aukščiausios kokybės produktų arsenalą. Siekis gerai atrodyti ir dar geriau jaustis yra įsišaknijęs Korėjos kultūroje, o turėti pedantiškai išdirbtą odos priežiūros rutiną nėra jokia prabanga, tad Korėjos grožio pramonė neturi kito pasirinkimo kaip tik patenkinti pačius aukščiausius odos priežiūros fanatikų reikalavimai. Rezultatas – ypač konkurencinga grožio industrija, nuolatos žengianti priešakyje.


Jeigu Korėjos odos priežiūros pasaulis jums yra visiška naujiena ir nepažinta teritorija – nesijaudinkite, nes esate išties gerose rankose. Štai penkios priežastys kodėl turėtumėte išbandyti korėjietiškus grožio produktus, jeigu to dar nepadarėte.

I. Korėjietiškos grožio priemonės yra 

žymiai pažangesnės

Lakštinės kaukės, lengvučiai SPF kremai, esencijos, aliejiniai prausikliai, BB kremai – visi šie grožio pagrindai atsirado Korėjoje. Nuo niekad nematytų ingredientų iki genialiai sumanytų pakuočių, Korėjos grožio rinka stebina vizualiai patraukliais, gamtai draugiškais ir labai novatoriškais sprendimais. Korėjos skincare industrija itin atvira naujovėms, o tai suteikia produktams unikalų pranašumą.

II. Korėjietiški produktai pasižymi švelniomis formuluotėmis

Korėjos grožio industrijos paveldas yra persmelktas natūralių ingredientų ir tradicinės medicinos žinių, perduodamų iš kartos į kartą. Ši tradicija tęsiasi ir šiandien, laikantis griežtų taisyklių, atsiribojant nuo odai nenaudingų chemikalų, mineralinių aliejų, sulfatų, naudojant ekologiškų vaisių vandenį vietoje filtruoto vandens bei didžiulį dėmesį skiriant natūraliems gamtos lobiams. Korėjiečiai yra atsidavę sveikos, jaunatviškos, švytinčios ir drėgnos odos standartui, taigi daugelis kosmetikos formuluočių remiasi natūraliais, raminančiais, drėkinančiais bei odos barjerą stiprinančiais ingredientais.

III. K-beauty produktai gaminami tik iš geriausių ingredientų

Kadangi korėjiečiai daug dėmesio skiria tam ką deda ant veido, tik geriausi ingredientai perlipa aukštą reikalavimų kartelę. Pelynas, azijietiška centelė, medus, soja, žalioji arbata, medetkų, agurko ir alijošiaus ekstraktai tėra dalis Korėjoje plačiai naudojamų ingredientų. Natūralūs ingredientai yra meistriškai miksuojami su kitomis naudingomis medžiagomis, tokiomis kaip hialurono rūgštis, peptidai, probiotikai ir niacinamidas, kurie, veikdami kartu, padeda užtikrinti odos skaistumą ir švytėjimą.

IV. Korėjiečiai siūlo aukštą kokybę 

už prieinamą kainą

Išleisti 80 ar net 150 eurų serumui yra prabanga, kurią nedaugelis gali sau leisti, tačiau kokybiškos odos priežiūros nusipelno visi. Laimei, nuožmi konkurencija Korėjoje padeda išlaikyti žemesnes grožio produktų kainas nei Vakarų šalyse, kuriose dominuoja gerai žinomi tradiciniai prancūzų ir amerikiečių brendai. Jūsų oda ir piniginė bus dėkingi, jeigu nuspręsite išsiveržti iš nusistovėjusių vakarietiškų normų ir pabandysite pereiti prie korėjietiškų grožio produktų.

V. Korėjietiška skincare yra išskirtinai efektyvi

Jei vis dar abejojate Korėjos grožio produktų veiksmingumu ir norite įrodymų, tiesiog pažvelkite į nepriekaištingą, porcelianinę, švytinčią daugelio korėjiečių odą. Korėjos, Japonijos ir kitų kaimyninių šalių moterims tiesiog stebuklingai pavyksta išvengti raukšlių, aknės randų ir pigmentinių dėmių, o jų amžius dažnai yra nenusakomas net be botokso įsikišimo. Už beveik tobulą savo odos būklę jos skolingos ne kam kitam kaip efektyviems K-beauty produktams ir pedantiškam odos priežiūros režimui. Korėjoje visiems suprantama, kad odos priežiūra pirmiausia yra savęs priežiūra.